Professionele dienstverlening

Encoso houdt steeds rekening met de vooropgestelde technische, contractuele, timing en/of kwalitatieve doelstellingen. Onze hoofdtaak bestaat erin onze klanten te ondersteunen, begeleiden en te ontzorgen van alle lasten. Dit omvat zaken zoals werkplanning, coördinatie, uitvoering én werfcontrole, dewelke volledig door ons kunnen worden behartigd. Ook inzake logistiek, bouwmanagement, deskundig advies, tekenwerk en de aanvraag van vergunningen kan Encoso uw partner zijn.

Dit heeft als voordeel dat u, zowel in de ontwerp-, uitvoering- als onderhoudsfase, zich steeds kan richten tot een single point of contact (SPOC); dit wil zeggen dat al het contact verloopt via uw persoonlijke vertrouwenspersoon.

Door onze gedreven en oplossingsgerichte aanpak, no-nonsense methodiek, juiste kennis van zaken en continue bijscholing kunnen wij de perfecte partner zijn. Er is tevens continuïteit voorzien zodat wij ook in de verlofperiodes dringende interventies kunnen aanbieden.

Encoso beschikt over een eigen team van professionals. Dit team bestaat uit zowel gekwalificeerde ingenieurs, tekenaars als uitvoerend personeel. Encoso biedt u dus ondersteuning met interne en externe specialisten die dagelijks streven naar kwaliteit, duurzaamheid en innovatie.

Onze Troeven:

Wij zijn een VCA*-gecertificeerd bedrijf. Veiligheid dragen wij hoog in het vaandel. Evenals zijn wij ISO 9001 gecertificeerd zodat we steeds kwaliteit kunnen bieden, garanderen en handhaven.

De handelingen gebeuren door professionele, opgeleide en ervaren medewerkers, ZONDER limosa of dimona verplichtingen!

We hebben o.a. erkenningsklasse 3 – 3P2, 3S en 3C6 zodat we zowel op openbaar als privaat domein kunnen en mogen opereren.

Voor elke werf wordt een specifieke werfleider (SPOC) aangeduid die uw dossier zal opvolgen zodat steeds maximale service én kwaliteit kan gegarandeerd worden.

Indien nodig kunnen wij een specifieke risicoanalyse voor het werk opmaken. De opmaak van een uitvoeringsprocedure en het houden van een toolboxsessie is steeds in de prijs inbegrepen.

Kortom, wij behartigen de volledige opvolging en uitvoering van uw project van A tot Z. Dit resulteert steeds in een vlotte realisatie van uw project. Encoso staat garant voor service en kwaliteit.