Project souring, detachering van hoogopgeleide profielen

Technisch:

Als erkend en ervaren aannemer -met specialisatie in kabel- en spoorwerken- beschikken wij over een uitgebreide technische kennis in ons vakdomein. Wij spreken met andere woorden uw taal én die van uw doelgroep. Wij kennen dan ook de exacte noden van de markt en uiteraard die van de ingenieurs of technische experten.

Hierdoor kunnen wij ook in ons vakdomein de juiste profielen voor u selecteren en aanbieden. Onze freelancers beschikken over een heel specifieke en gedegen praktische én theoretische kennis.

Onze engineering experten werken als freelance, dit biedt u verschillende voordelen:

– De freelancer is niet gebonden aan specifieke werktijden (9 tot 17h).
– U betaalt enkel de effectief gepresteerde uren.
– De freelancer blijft gemotiveerder voor uw project, daar hij zich telkens opnieuw dient te bewijzen.
– U gaat een contract aan met ENCOSO. Wij regelen de loonadministratie van de freelancer zodat u geen extra administratieve kopzorgen hebt.

Prijszetting:

Wij hanteren een transparante, competitieve en marktconforme prijszetting op basis van de specifieke ervaring van het aangeboden profiel.

Talent development:

Elke freelancer aangeboden door Encoso, krijgt via ons de nodige kansen om zich continu bij te scholen en zijn vaardigheden aan te scherpen. Dit is steeds een begeleidingsprogramma op maat van de noden van elk profiel.

Aarzel niet en contacteer ons voor een vrijblijvende prijsofferte.