Professionele dienstverlening

Vacature: Projectleider Rail & Infra

Welkom

Welkom bij Encoso BVBA, een bedrijf met grote ambities in spoorweg- en industrie-omgeving. Wij zijn gevestigd in Laarne, nabij Gent, en plaatsen vnl. kabels en leidingen en toebehoren vooral voor de spoorwegen en tramlijnen, grote infrastructuurprojecten en/of gebouwen. Onze klanten zijn hoofdzakelijk Infrabel, De Lijn, Engie-Electrabel, MIVB, SPIE, Port of Brussels, Tuc Rail, Besix, Jacops, etc.

Wij zijn op zoek naar een projectleider met master diploma of gelijkgesteld in volgende specialisaties (elektrotechniek, elektriciteit, elektromechanica, …), echter motivatie en leergierigheid zijn belangrijker dan het diploma zelf.

Jouw uitdaging

Als projectleider Rail & Infra verzorg je niet alleen het technische luik (project- en werfopvolging), maar ben je ook nauw betrokken bij het contractuele kader (offertes, pre- en nacalculatie, contractbeheer, R&D) en dit in rechtstreekse samenwerking met collega’s Projectleiders.
– je staat garant voor een kwalitatieve projectopvolging en rapportering, van ontwerp tot oplevering
– je volgt budgetten op, waakt over de planning en het geleverde werk
– je bent betrokken bij de evaluaties van offertes, vooral vanuit technisch oogpunt, maar ook in verband met contractclausules
– je treedt op als tussenpersoon tussen externe (klanten, controle-instanties, leveranciers, onderaannemers) en interne (zaakvoerder, andere projectleiders en werkmannen) partijen

Onze ideale match

– je bent een gedreven, zelfzekere en logische denker en met probleemoplossend vermogen en een positieve “can do”-mentaliteit
– Als starter ben je leergierig en gemotiveerd om een project aan te pakken en tot een goed einde te brengen
– Je bent communicatief sterk, zowel mondeling (naar klanten toe) als schriftelijk (rapportage, dagverslagen, planning, …)
– Je bent een echte teamspeler
– Je werkt methodisch en hebt zin voor organisatie en efficiëntie.
– Je hebt reeds kennis van of je bent bereid om bij te leren over de vigerende veiligheids- en kwaliteitsnormen die verbonden zijn aan het werken in spoorwegomgeving
– Je beschikt over een rijbewijs B
– Je kan je vlot uitdrukken in Nederlands, Frans en Engels

Ons aanbod

Een dynamische werksfeer, een familiecultuur waar elke werknemer naar zijn eigen talenten wordt gewaardeerd en de kans wordt geboden om verder te groeien. Je krijgt een bijzonder veelzijdig en steeds evoluerend takenpakket met nadruk op zowel de theoretische aspecten als op de praktische uitvoering. Een aantrekkelijk verloningspakket met een mooi aanbod aan extralegale voordelen.

Meer over ons

Encoso BVBA is een KMO met een aangename, familiale werksfeer en grote ambities. We hebben ons op de markt gepositioneerd als dé expert inzake manuele en machinale kabeltrek en beschikken ook over een expertise in het luik telecom met het blazen en lassen van glasvezelkabels. Wij proberen altijd een totaaloplossing te bieden aan onze klanten en voeren dus in functie van de noodzaak ook andere werkzaamheden uit zoals aansluitingswerken van laag- en middenspanningskabels, plaatsen en dimensioneren transfo’s, uitvoeren diepte-aardingen, de nodige grondwerken, plaatsen van inserts in spoorstaven, graven van proefsleuven en betonboringen, steeds met de hoofdfocus op het leveren van service en kwaliteit.

Interesse?

Stuur CV en motivatiebrief naar: vacature@encoso.be